Ingrediënten – 4 personen
- 300/400 gram tagliatelle
- iets meer dan halve citroen
- 4 kipflites
- 100/150 gram geitenkaas (zachte)
- 300 gram verse spinazie
- wat (olijf)olie
- zout en peper
- Verder nodig: cocktailprikkers (of kooktouw) en een grill-pan
Bereiding
- in een pan met wat olijfolie de spinazie toevoegen (steeds een beetje meer), even verwarmen.
- Zout en peper erbij.
- In een vergiet overtollig vocht van de spinazie uitdrukken (voorzichtig)
- schil van de citroen raspen
- citroenschil-rasp door de geitenkaas mengen
- kipfilets met zout en peper bestrooien
- binnenkant kipfilets beleggen met geitenkaas/citroenmengsel
- helft van de spinazie ook op de binnenkant van de kipfilet leggen
- vouw kipfilets dicht en maak vast met een prikker of kooktouw
- in grill-pan in ongeveer 10 – 15 minuten grillen
- ondertussen tagliatelle koken
- verdeel tagliatelle over borden
- rest van de spinazie daar bovenop
- kipfilets erop
(Bron: allrecipes.nl)